maandag 20187 mei

Jo Dohmen nieuwe Voorzitter a.i.

Geschreven door Ron de Rooy

Ron de Rooy: “Sinds de afloop van de verkiezingen worstel ik met de dubbele pet, die ik sindsdien draag. Ik moet me gaan focussen op het lidmaatschap van onze grote fractie en op het lidmaatschap van de raad van Gemeente Stein. Dat heeft de kiezer van me gevraagd! Tegelijkertijd ligt er nog flink wat werk in het bestuur van onze partij. Een grote achterban verdient namelijk een goed bestuur en daar kan ik, in combinatie met mijn functie als gemeenteraadslid, niet optimaal aan bijdragen. Gelukkig kunnen we ons binnen DOS rijk prijzen met een heel arsenaal aan kundige mensen die dit van mij kunnen overnemen.”

24-Ron

Ron de Rooy bedankt zijn collega bestuursleden, fractieleden, wethouders en, niet op de laatste plaats, de leden van DOS voor de goede samenwerking in de afgelopen periode en wenst zijn opvolger veel succes en plezier toe.

 

Jo Dohmen: “Graag wil ik me voor DOS inzetten om in de komende maanden het goede werk van onze vertrekkende voorzitter te continueren. Ik doe dat tijdelijk omdat ik ook aan jongere leden de mogelijkheid wil bieden om binnen DOS deze belangrijke taak van voorzitter te vervullen. ”

2010_JoD

 

De ledenvergadering van DOS heeft gisteravond de resterende huidige bestuursleden herbenoemd. Het bestuur van DOS bestond al uit Piet Spaan (secretaris/penningmeester), Laurie Gelissen (fractiesecretaris) en Serge Chamboné. Nieuwe interim-voorzitter Jo Dohmen krijgt verder 2 nieuwe leden in zijn bestuur, te weten Ronny Goessens en Denise Gelissen.

Reageren