Danny Hendrix #1
Telefoonnummer: 06-46715288
LinkedIn: Ga naar LinkedIn › Facebook: Ga naar Facebook ›
Adres: Brugstraat 6
6139 CL Urmond

Ik ben de politiek ingegaan omdat ik iets voor mensen wilde betekenen en realiseren. De lokale politiek is volgens mij DE manier waarop je dat kunt doen.

In 1998 deed ik voor de eerste keer mee aan de gemeenteraadsverkiezingen. Op 14, 15 en 16 maart ben ik voor de derde verkiezingen op rij lijsttrekker voor de politieke partij DOS. DOS is een onafhankelijke lokale partij die geen binding heeft met landelijke politieke partijen. DOS is een partij die doet wat ze zegt en niet voor haar verantwoordelijkheid wegloopt.

Ik ben er trots op dat ik veel dingen heb kunnen realiseren. Maar de klus is nog niet af. Ook in de komende jaren is er veel te doen in onze gemeente. Er worden vele miljoenen geïnvesteerd in de leefbaarheid van onze kernen. Bijvoorbeeld door het opknappen en veiliger maken van buurten en straten maar ook voor het sociaal maatschappelijk vlak. Al jarenlang zet DOS zich in voor de leefbaarheid in onze dorpen, buurten en wijken. Wij noemen dat kernenbeleid. Belangrijk is dat er in ieder kern voldoende kwalitatieve basisvoorzieningen zoals een school, een buurthuis en een sportvoorziening behouden blijven. Het kernenbeleid blijft ons belangrijkste thema. Ook in de komende jaren. Daar wil ik mij de komende vier jaar voor blijven inzetten en mijn ambitie is om dit te doen als wethouder.