Manon Wenmekers #11
E-mailadres: manon.wenmekers@maastrichtuniversity.nl
Telefoonnummer: 06-10896106
LinkedIn: Ga naar LinkedIn › Facebook: Ga naar Facebook ›
Adres: Bergerstraat 25
6129 LE Berg aan de Maas / Nattenhoven

Ik ben getogen en geboren in Berg aan de Maas, woon momenteel in Nattenhoven en vind het belangrijk dat ons dorp goed vertegenwoordigd wordt bij het bepalen van het beleid in onze gemeente. Ik ben getrouwd met Mark van Erp eveneens afkomstig uit Berg en samen hebben we twee leuke puberdochters.
In mijn dagelijks leven werk ik als leidinggevende bij het ICT Servicecentrum van de Universiteit Maastricht. Ik doe dit met veel plezier. Ik hou ervan om mensen te motiveren om zichzelf en hun werk te verbeteren.
Zo kijk ik ook aan tegen politiek. Met beperkte middelen deze zo goed mogelijk inzetten om onze gemeente en de dorpskernen zo goed mogelijk te bedienen. Ik wil mensen stimuleren om ons hierbij te helpen. Ik ben sociaal betrokken bij het behoud van de dorpskern in Berg en het realiseren van verkeersveiligheid.
Wat vind ik belangrijk? Open en eerlijke communicatie, respect voor elkaar, burgerparticipatie. Samen kunnen we de leefbaarheid van Berg aan de Maas/Nattenhoven vergroten. Stem op Paul Alberti en mij om dit samen met de DOS mogelijk te maken.